top of page

EJAM VISI! SAIMEI PIEVIENOJAS STELPES MINERĀLŪDENS

Priecājamies paziņot, ka EJAM VISI! pārgājienu seriāla plašajai saimei pievienojas jaudīgs partneris - Stelpes Minerālūdens! Šī sadarbība nozīmē, ka 2024. gada sezonā Stelpes Minerālūdens pārgājienu laikā piedāvās iespēju mūsu dalībniekiem remdēt slāpes un papildināt organismu ar augstvērtīgām minerālvielām. Esam patiesi gandarīti par šo iespēju atklāt Latvijas skaistākās vietas un nodrošināt aktīvās atpūtas iespējas mūsu dalībniekiem kopā ar Stelpes Minerālūdeni.



Visvērtīgākās lietas zeme tur apslēptas sevī. Gadu tūkstošiem tās tumsā uzņem latvju zemes gudrību un spēku. Krāj vērtīgās uzturvielas un minerālus. Līdz vienā dienā, šis dārgums nonāk uz mūsu galda.


Dabīgo Stelpes minerālūdeni iegūst no STELPES (Nīzeres) avota Latvijā. Stelpe ir viens no mazāk zināmajiem Latvijas dārgumiem. Dižkoku ieskauti seno muižu ceļi caur Zemgales līdzenumiem ved pie reti kuram agrāk pieejamā avota.


Mums katram ir savas vēlmes un vajadzības. Stelpes minerālūdens ir gan viegli gāzēts, gan negāzēts, kas ieteicams izmantošanai diētās ar samazinātu nātrija saturu. Sārmainība (pH) 7,6 - 8,0. Urbums Nr. 16786, iegūts no atradnes "STELPE", Stelpes pagasts, Latvija.




bottom of page