top of page

Arī 2024.gadā norisināsies pārgājienu seriāls EJAM VISI!

Mums ir lieliskas ziņas - arī 2024.gada sezonā mēs turpināsim Jūs visus iepazīstināt ar Latvijas dabas, vēstures un kultūrvēstures mantojumiem. Pārgājiena seriālā EJAM VISI! šī gada sezonā plānojas 4 posmi: 12.maijā EJAM VISI! ĒRGĻI, 18.maijā EJAM VISI! PĀVILOSTA, Rudenī ciemosimies arī Zemgalē un Sēlijā.


Šis ir aicinājums visiem - ģimenēm ar bērniem, nūjotājiem, dzīvnieku mīļiem kopā ar saviem četrkājainajiem draugiem, senioriem un visiem, visiem aktīva dzīves veida piekritējiem doties atklāt un iepazīt mūsu zemi Latviju. Pārgājienam ikviens varēs izvēlēties savām spējām atbilstošu distanci: Čāpotājiem 6-8 km, Aktīvajiem 11-13 km, Izaicinājumu mīlošajiem  18-20 km. Pārgājiena maršruti ļaus atklāt un nesteidzoties izpētīt skaistākās apkaimes vietas, jo pārgājienam nav laika kontroles. Mēs aicinām neskriet cauri dzīvei, bet apstāties, apskatīt, iepazīt lietas mums apkārt un ieklausīties sevī.


Šī gada jaunums - dalībnieki maršruta karti varēs saņemt pēc izvēles vai nu papīra formātā vai Pārgājiena seriālā EJAM VISI! aplikācijā. Aplikācijā dalībnieki varēs krāt pārgājiena maršrutus, lai jebkurā brīdī varētu izietu tos vēlreiz. Ja uz kādu posmu dalībnieks netiks, to iegādāties un iziet varēs arī vēlāk sev ērtā laikā.


Startā dalībnieki saņems pārgājiena starta paku, kurā iekšā atradīsies kāds salds enerģijas našķis, ūdens pudele un citus pārsteigumi. Kartē būs norādīts ne tikai maršruts, bet arī aprakstīti maršrutā esošie objekti un sagatavoti izzinoši jautājumi, kuru atbildes dalībnieki varēs atrast maršrutā. Jautājumi ir veidoti ar mērķi, lai veicinātu maršruta tuvāku iepazīšanu un ikviena dalībnieka zināšanu krājumu papildināšanu par Latviju. Lai izkustētos, organizatori būs parūpējušies arī par pāris aktīviem uzdevumiem - to izpilde būs pa spēkam ikvienam dalībniekam. 


Garākajā maršrutā dalībniekiem būs nodrošināts enerģijas uzlādes punkts, kur varēs atpūsties un uzņemt papildu enerģijas kalorijas. Visi dalībnieki pārgājiena laikā piedalīsies lielajā izlozē, kurā varēs laimēt vērtīgas balvas no dažādiem pasākuma atbalstītājiem.  Izlozei būs iespējams sekot līdzi Sporto Latvija Facebook lapā.


Starta - finiša zonā visas dienas garumā būs pieejamas dažādas izklaides iespējas gan lielajiem, gan mazajiem pasākuma apmeklētājiem. Savukārt pēc pārgājiena, finišā katrs dalībnieks saņems EJAM VISI! godam nopelnīto pārgājiena suvenīru, kas noderēs arī ikdienas gaitās.


Pasākuma Programma:


10:00 - 11:00 Reģistrācija un došanās trasē 18 - 20 km dalībniekiem

11:30 - 12:30 Reģistrācija un došanās trasē 11 - 13 km dalībniekiem

13:00 - 14:00 Reģistrācija un došanās trasē 6 - 8 km dalībniekiem

15:00 Tiešsaistes loterija Facebook kontā "Sporto Latvija”

17:00 Finišs visiem dalībniekiem


Vairāk informācijas šeit: https://www.ejamvisi.lv/


Nepalaid garām šo aizraujošo pasākumu, kurā visi varēs aktīvi pavadīt laiku, baudīt skaisto Latviju, tās dabu un unikālos apskates objektus. Pasākumu organizē biedrība "Sporto Latvija".



bottom of page